Mijn verhaal

Mijn verhaal en ervaringen met Forever

mijn verhaal helenaVerhaal: Mijn naam is Helena Pietercil, dit is mijn verhaal.

Ik ben invalide en daarom steeds op zoek naar natuurlijke alternatieven om mijn leven dragelijker te maken. Bij Forever heb je natuurlijke producten op basis van pure aloë vera die niet getest zijn op dieren. De producten zijn ook goed voor het milieu.

Mijn leven veranderd

De producten hebben echt mijn leven veranderd want ik heb mijn hedendaagse badkamerproducten al omgeruild in de producten van Forever en ik moet eerlijk zijn dat deze bij mij hun resultaat bewezen hebben. Ik kan niet meer zonder deze fantastische producten.

Ondertussen heb ik al heel veel producten getest zodat ik boekdelen kan schrijven over de fantastische werking ervan. Ook hun duurzaamheid is heel lang. Zo zijn er producten waar ik langer dan 6 maanden mee toekom omdat je maar een zeer kleine hoeveelheid van moet gebruiken. We hebben uitgeteld dat we door de producten van Forever veel goedkoper uitkomen dan de producten die we anders namen en dat heeft gewoonweg te maken dat de producten van Forever gewoonweg direct resultaat leveren.

Echt een familiale band

Ondertussen ben ik al jaren bezig met Forever en ik was echt verbaast wat voor geweldig bedrijf dit is. Je wordt er echt op handen gedragen. Je gaat naar meetings, komt nieuwe vrienden tegen, iedereen is zo vriendelijk tegen jou gelijk een echte familie. Het is leuk om je vriendenkring eens op te bouwen en zeker als je komt uit een zeer kleine vriendenkring.

Werk samen met Forever

Ook jij kan samenwerken met Forever. Als je de ambitie en doorzettingsvermogen hebt kan je met deze wonderbaarlijke producten geld verdienen.  Wens je meer informatie, dan verwijzen wij u graag naar deze pagina

Ik hoop via deze weg mensen te mogen helpen met hun gezondheid en hun schoonheid , ook mensen buiten de regio Gingelom.