Het bedrijf

Forever LivingForever Living werd op gericht in 1978 en zodanig opgezet, dat iedereen die op zoek was naar een betere toekomst dit voor zichzelf kon bouwen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen Forever Business Owners over de helen wereld

Forever living is betrouwbaar bedrijf dat alsmaar verder groeit

Forever bezit ruim $ 1,5 miljard aan eigen vermogen en is een kapitaalkrachtig en schuldenvrij bedrijf dat sinds de oprichting in 1978 een gestage groei kent. Forever is tevens in vele landen lid van de branchevereniging voor directe verkoop. In Nederland is dat de Vereniging Directe Verkoop ( VDV ), een vooraanstaande organisatie die de belangen behartigt van mensen en bedrijven die actief zijn in de netwerkmarketing industrie

Een wereldbedrijf dat de mogelijkheid biedt om wereldwijd te werken

Met hoofdkantoren in meer dan 158 landen, heft Forever Living een internationale infrastructuur die het mensen mogelijk maakt om een wereldwijde business te creëren. Voor echt ambitieuze ondernemers is er dus de gelegenheid om overal ter wereld een succesvolle business op te bouwen.

Bouw een blijvend inkomen op

Eén van de grootste voordelen van het verdienconcept van Forever Living is dat het een stabiel en blijvend inkomen beidt. Zo ontvangt u bijvoorbeeld comissie over de omzet die gegenereerd wordt door nieuwe Forever Business Owners die door u en uw teamleden geïntroduceerd worden. Zo blijft u steeds de vruchten plukken van uw harde werken.

Ongeëvenaarde training en begeleiding

Hebt u nog geen ervaring met netwerkmarkting? Geen enkel probleem. Forever Living biedt traiing en begeleiding op hoog niveau aan al haar Forever Business Owners.

Eersteklas producten in groeiende marktsegmenten

Forever produceert en levert kwalitatief hoogwaardige health & beauty producten op basis van pure gestabiliseerde aloë vera gel. Het uitgebreide assortiment producten met een superieure kwaliteit kent een 100% tevredenheidsgarantie in de vorm van onze ‘ 30 dagen niet goed geld terug garnatie ‘.

Het assortiment van Forever bevat producten voor o.a.

  • Voeding en gezondheid
  • Gewichtsbeheersing
  • Sport
  • Persoonlijke verzorging
  • Huidverzorging en cosmetica
  • Huis en dier

Geef een antwoord